برای سلامت دستگاه گوارش هل بهترین دارو است

 

  • هل در میان مردم جنوب آسیا برای مقابله با بیماری‌های لثه و پوسیدگی دندان مورد استفاده قرار می‌گیرد.تاثیر روغن موجود در این دانه در درمان مشکلات گوارشی از قبیل یبوست، سوء هاضمه و اسهال خونی تایید شده است.

 

دارویی نیز دارد و از همه مهمتر برای تسکین مشکلات و ناراحتی‌های گوارشی استفاده می‌شود.

دانه هل باارزش‌ترین طعم‌دهنده در جهان به شمار می‌آید زیرا از رایحه غنی و خاصیت‌درمانی بیشماری

برخوردار است. همچنین دانه هل حاوی مواد معدنی مهمی همچون کلسیم، گوگرد و فسفر است. ادامه خواندن “برای سلامت دستگاه گوارش هل بهترین دارو است”

بهترین خاصیت ها در چای ترش ( فواید چای سرخ )

 

  • یکی از مشکلات مصرف چای سیاه دفع آهن است، اما با خوردن چای ترش نه تنها آهن بدن دفع نمی‌شود بلکه اینگونه چای منبع غنی‌ از آهن به شمار می‌آید و افرادی که دارای قند، فشار خون بالا، سردی و حتی کم‌خونی هستند می‌توانند مصرف این نوشیدنی‌ را جایگزین چای معمولی کنند.

 

از قدیم الایام، مصرف چای سیاه یا همان چایی که به طور معمول در بین ما ایرانیان در وعده صبحانه و طی روز

مصرف می‌شود عوارض خاص خود را دارد.

از آنجایی که طعم چای معمولی تلخ است، عادت کرده‌ایم که کنار آن از یک نوع شیرینی مانند قند استفاده کنیم

که اغلب با مشکلاتی مانند بالا رفتن میزان قند خون و جلوگیری از جذب یکسری مواد در بدن همراه می‌شود. ادامه خواندن “بهترین خاصیت ها در چای ترش ( فواید چای سرخ )”

ترکیبات ضد سرطان در گل نرگس وجود دارد

 

  • آلکالویید موسوم به haemanthamine که در نرگس زرد وجود دارد از روش‌های مختلفی به سلول‌های سرطانی حمله می‌کند. این ماده ابتدا مانع تولید پروتئین توسط زیبوزوم‌ها و در نتیجه کاهش سرعت رشد تومور می‌شود

محققان دانشگاه libre de در بروکسل دریافتند نوعی آلکالویید که در عصاره گل نرگس زرد یافت می‌شود، قادر است کنترل بی رویه تومورهای سرطانی را کنترل کند. آلکالوییدها ترکیبات آلی شیمیایی هستند که حداقل یک اتم نیتروژن دارند. ادامه خواندن “ترکیبات ضد سرطان در گل نرگس وجود دارد”

آب نارنج در طب سنتی چه خاصیتی دارد

 

 

  • براساس اصول طب سنتی، همه مواد غذایی ترش برای اعصاب بدن مضر هستند، با این وجود در بین ترش مزه‌ها، نارنج کمترین ضرر را به عصب‌ها می‌رساند. برخی از عوارض زیاده‌روی در مصرف آب نارنج عبارتند از:

 

استفاده از آب نارنج در تهیه غذا و سالاد علاوه بر اینکه باعث خوشمزه‌تر شدن و عطر ویژه نارنج به غذای شما می‌شود، ارزش غذایی و خواص درمانی فراوانی به همراه خواهد داشت. طب سنتی سابقه طولانی در استفاده از خواص نارنج، از میوه، عرق بهارنارنج، چای بهارنارنج، رب نارنج و آب نارنج دارد. در این بخش از ستاره شما را با خواص آب نارنج در طب سنتی و کاربرد آب این میوه پرخاصیت در پیشگیری و درمان بیماری‌ها آشنا می‌کنیم.

خواص آب نارنج در طب سنتی

طبع نارنج سرد و خشک است و از همه قسمت‌های این گیاه (میوه، برگ، پوست و شکوفه) در طب سنتی برای درمان بیماری‌ها استفاده می‌شود. آب نارنج هم از میوه نارس و هم از میوه رسیده تهیه می‌شود و در برخی خواص درمانی آب نارنج نارس قویتر و موثر است.
  • مصرف آب نارنج به دفع سموم بدن کمک می‌کند و باعث دفع صفرا و فعالیت بهتر کبد می‌شود. کمک به تصفیه خون، درمان اختلالات کبدی، کاهش ترشح صفرا و تسکین سردردهایی که حاصل از مشکلات صفراوی است از خواص آب نارنج است.
  • از آب نارنج در طب سنتی برای خارج کردن خلط‌های غلیظ و زردرنگ سینه استفاده می‌شود.
  • آب نارنج همانند سایر میوه‌های ترش برای سلامت دستگاه گوارش مفید است و برای درمان خانگی سوء هاضمه، نفخ، افزایش اشتها و درمان حالت تهوع کاربرد دارد.
  • آب نارنج حاوی انواع ویتامین‌ها و مواد آنتی‌اکسیدان است و یک ماده ضد سرطان طبیعی محسوب می‌شود.
  • از دیگر خواص آب نارنج در طب سنتی استفاده از آن برای کنترل فشار خون بالا است. متخصصان طب سنتی مصرف نصف لیوان آب نارنج همراه با یک قاشق عسل بعد از خوردن غذا را برای افرادی که فشار خون بالا دارند، توصیه می‌کنند.
  • آب نارنج دارای خاصیت ضد عفونی کنندگی است و قرقره کردن آن به درمان تورم حلق و گلو کمک می‌کند.
  • از دیگر کاربردهای درمانی آب نارنج در طب سنتی استفاده از آن برای درمان درد سینه، سرفه و سردردهای ناشی از گرمی است. به این منظور، آب نارنج تازه را با کمی نبات جوشانده و میل کنید.
  • آب نارنج یک مرطوب کننده طبیعی برای پوست محسوب می‌شود و دارای خواص ضدالتهابی و ضد باکتریایی است. شما می‌توانید، آب نارنج تازه را گرفته و معادل یک سوم حجم آن گلاب اضافه کنید و هر روز صورت خود را با آن بشویید. شستشوی پوست صورت با این ترکیب، پوست چهره را تقویت می‌کند.
  • آب نارنج همانند سایر خانواده مرکبات سرشار از ویتامین C بوده و برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی، گرفتگی بینی و درمان سینوزیت مفید است.
  • کمک به لاغری، کاهش وزن و درمان یبوست از دیگر خواص آب نارنج است. به این منظور آب نارنج تازه را با مقدار کمی شکر مخلوط و مصرف کنید. آلکالوئید سینافین موجود در آب نارنج، باعث افزایش متابولیسم بدن و کاهش اشتها شده و در کنار ورزش می‌تواند باعث لاغری و کاهش وزن افراد شود.
  • مصرف آب نارنج در کاهش کلسترول بالای خون موثر است و برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی، تحریک و تقویت عضلات قلب نقش اساسی داشته و در رفع نارسایی‌ها، ضعف قلب و ترومبوز بسیار موثر است.
  • از بین بردن پُف کردگی زیر چشم از دیگر خواص آب نارنج در طب سنتی است.
  • آب نارنج، در کاهش قند خون موثر است و از این رو به بیماران دیابتی توصیه می‌شود این چاشنی را همراه سالاد سبزیجات تازه و غذایشان مصرف کنند.
  • خوردن آب نارنج همراه غذا به جذب بهتر آهن غذا توسط سلول‌های بدن کمک می‌کند و برای افراد مبتلا به کم خونی مفید است.

مضرات آب نارنج (موارد احتیاطی و منع مصرف)

براساس اصول طب سنتی، همه مواد غذایی ترش برای اعصاب بدن مضر هستند، با این وجود در بین ترش مزه‌ها، نارنج کمترین ضرر را به عصب‌ها می‌رساند. برخی از عوارض زیاده‌روی در مصرف آب نارنج عبارتند از:

  1. زیاده‌روی در مصرف نارنج و آب نارنج ممکن است باعث افزایش فشار خون شود که می‌تواند باعث افزایش ضربان قلب و تپش قلب شود. لازم است بدانید آب نارنج با کافئین واکنش می‌دهد و خطر ابتلا به فشار خون بالا، غش، حمله قلبی و سکته مغزی را افزایش می‌دهد.
  2. استفاده از آب نارنج در برخی افراد باعث تشدید سردردهای میگرنی می‌شود.
  3. آب نارنج ممکن است باعث تشدید بیماری گلوکوم شود.
  4. آب نارنج ممکن است با دارو‌های استاتین تداخل دارویی ایجاد کند.

بابونه چه خاصیت دارویی دارد ؟

 

  • مبارزه با اضطراب و افسردگی، مبارزه با آلرژی، دارای خاصیت ضد التهابی است، درمان اسپاسم های عضلانی، درمان طبیعی PMS و سایر اختلالات قاعدگی، درمان بی خوابی، درمان اختلالات پوستی، درمان زخم، درمان طبیعی آرتریت و مسکن روماتیسم، درمان خانگی برای هموروئید

گل خشک شده بابونه یکی از داروهای گیاهی باستانی است که به لطف آنتی اکسیدان‌های مبارزه کننده با سرطان، مزایای بسیار زیادی برای بدن دارد آنتی اکسیدان‌های ضروری و حیاتی بابونه در روغن این گیاه نیز پیدا می‌شود و می‌تواند مزایای بسیار زیادی داشته باشد بابونه به عنوان یک داروی جایگزین با عوارض جانبی اندک ، سال‌هاست که به عنوان چای، عصاره و اشکال آرایشی مورد استفاده قرار می‌گیرد. ادامه خواندن “بابونه چه خاصیت دارویی دارد ؟”

خوردن پیاز به باروری کمک می کند

 

  • رادیکال های آزاد را )که در اطراف سلولها وجود دارند و سبب آسیب به سلولها می شوند ( مسئول 40 درصد از آسیب های وارده به اسپرمها هستند می توان با آنتی اکسیدان ها مانند ویتامین ،A ،C، بتاکاروتن ، سلنیوم و روی، که در پیاز وجود دارد از بین برد.

 

یکی از عوامل مهم در باروری و بچه دار شدن ، میزان کیفیت و کمیت اسپرم هاست. تعداد اسپرم ، حرکت اسپرم و سلامت اسپرم ها ارتباط مستقیمی با شانس بچه دار شدن دارد. در این بخش به نقش تغذیه در تقویت اسپرم می پردازیم. یکی از این خوراکی ها پیاز است. ادامه خواندن “خوردن پیاز به باروری کمک می کند”

اگر پوست و موهای زیبا می خواهید چای سبز فراموش نشود

 

 

  • ترکیب یک قاشق چایخوری چای سبز، 1/2 قاشق چایخوری روغن نارگیل و مقداری آب گرم و قراردادن آن روی پوست تا زمانی که ماسک روی صورت خشک بشه برای افرادی با پوست خشک مفید خواهد بود.

 

پوست صاف و شفاف با ماسک صورت چای سبز

یکی از خواص چای سبز برای زیبایی پوست صورت، خاصیت سم زدایی، روشن کنندگی، کاهش لک، جوش و قرمزی پوست هست. نتیجه مطالعات نشون میده که چای سبز در جوانسازی پوست موثره و مانع از پیری زودرس میشه. برای تهیه ماسک روشن کننده چای سبز، کافیه تا فقط یک الی دوبار در هفته، دو قاشق غذاخوری چای سبز (یا دو چای سبز کیسه ای) را به همراه دو قاشق چایخوری عسل و آب یک لیموی کوچک مخلوط کنید و پس از مالیدن آن به پوست صورت حدود 5 الی ده دقیقه صبرکنید و سپس آب بکشید. ادامه خواندن “اگر پوست و موهای زیبا می خواهید چای سبز فراموش نشود”

طب سنتی چکونه کبد چرب را درمان می کند

 

 

  • اولین توصیه اصلاح تغذیه و شیوه زندگی است. کاهش مصرف گوشت چرب و مواد قندی و مصرف بیشتر میوه و سبزیجات توصیه کلی ولی بسیار مفید است.

کبد چرب چیست ؟ کبد چرب ( Fatty liver ) یا استئاتوز واژه کلی برای اشاره به جمع شدن چربی در کبد است. وجود چربی در کبد، طبیعی می‌باشد، اما اگر این میزان از چربی بیشتر از ۵ تا ۱۰ درصد وزن کل کبد شود، فرد به بیماری کبد چرب دچار شده است. کبد چرب یک بیماری درمان پذیر است ولی بعضی اوقات می‌تواند باعث اثرات و عوراض خطرناکی شود. ادامه خواندن “طب سنتی چکونه کبد چرب را درمان می کند”

راهنمایی برای پرورش 5 گیاه دارویی در خانه

 

 

  • همانطور که می‌دانید ریحان نیاز به معرفی ندارد چرا که این گیاه معطر در سراسر جهان بسیار شناخته شده و پر کار برد است. از قدیم از این گیاه برای مبارزه با مشکلات چشمی و همچنین برای درمان درد‌های حاصل از سرما خوردگی مورد استفاده قرار می‌گرفته است

استفاده از گیاهان دارویی برای درمان انواع بیماری‌ها از دیر باز بین انسان‌ها مرسوم بوده است. البته برخی علاوه بر مزایای درمانی گیاهان دارویی از طعم و مزه برخی از آن‌ها برای خوش طعم کردن غذا‌هایی خود نیز بهره می‌بردند و این کار تا به امروز نیز ادامه دارد. ما با مصرف برخی از فراورده‌های گیاهان دارویی می‌توانیم با بیماری‌ها مبارزه کنیم و با این روش پس از هر بار بیمار شدن دیگر نیازی به رفتن به پزشک نداشته باشیم. البته آشنایی با گیاهان داروی خود یک بحث بسیار مفصل و جامع است، اما بسیاری از بومیان در سراسر دنیا به صورت تجربی دریافته اند که چه گیاه دارویی‌ای برای درمان کدام بیماری موثر‌تر است از این رو شناخت این موارد و بکار گیری آن می‌تواند ما را از شر انواع بیماری‌هایی که در طول عمر با آن‌ها مواجه می‌شویم در امان نگه دارد.

مصرف روغن گل پامچال قدرت باروری را تقویت می کند

 

  • این روغن همچنین برای کاهش طیف گسترده‌ای از بیماری‌ها و اختلالات، از جمله اگزما، برونشیت، دیابت، سندرم خستگی مزمن، چاقی ، پوکی استخوان، آرتریت روماتوئید، آسم، بیماری‌های قلبی عروقی و پسوریازیس استفاده می‌شود.

 

روغن گل پامچال از دانه‌های گیاه گل پامچال به دست می‌آید، که به عنوان Oenothera biennis نیز شناخته می‌شود. این روغن دارای چندین استفاده درمانی است و به طور گسترده‌ای توسط زنان برای افزایش باروری استفاده می‌شود. گل پامچال یک گل وحشی رایجی است که در شمال و جنوب آمریکا رشد می‌کند. این گیاه به جنس گل مغربی تعلق دارد که حاوی تقریبا 125 گونه گیاه گلدار سالانه یا چند ساله است. این گیاه نام گل پامچال را با توجه به شباهت آن به گل پامچال انگلیسی گرفته است، اگرچه آن یک گل پامچال نیست.

ادامه خواندن “مصرف روغن گل پامچال قدرت باروری را تقویت می کند”