برای درمان تپش قلب ناگهانی چه کنیم

 

 

  • تپش ناگهانی قلب معمولا به دلیل مشکلات امواج الکتریکی که سرعت عمل پمپاژ قلب را کنترل می کنند بوجود می آید. موارد متعددی وجود دارد که می تواند سیستم الکتریکی قلب را مختل کند.

 

تپش قلب ناگهانی: علت و درمان

در شرایط عادی، ضربان قلب افراد بزرگسال سالم 60 – 100 ضربان در دقیقه است. گاهی ممکن است افزایش ضربان قلب وجود داشته باشد که در عرض چند دقیقه رفع می شود. این بیماری به نام تاکی کاردی tachycardia یا تند تپشی شناخته می شود که به طور کلی بی ضرر است. با این حال اگر افزایش ضربان قلب شما تکرار شد یا به صورت مداوم بود یا با علایمی دیگر همراه باشد باید با پزشک مشورت کنید.

ادامه خواندن “برای درمان تپش قلب ناگهانی چه کنیم”

بهترین روش برای درمان افتادگی پلک

 

  • دکتر هاشم افتخاری، عضو انجمن جراحان پلاستیک ایران در این خصوص گفت: عوامل متعددی باعث افتادگی پلک می‌شود، جراح بایستی این عوامل را مورد بررسی و درمان قرار دهد و چنانچه نتیجه‌ای از درمان‌های جانبی حاصل نشد، آنگاه عمل جراحی برای بیماران تجویز می‌شود.

 

رفع افتادگی پلک با موثرترین روش ها

:از نظر زیباشناسی، چشم‌ها مهم‌ترین جزء صورت هستند، چشم‌ها نشان دهنده سن فرد و منعکس کننده حالات هیجانی و خلقی وی هستند، اما متاسفانه چشم‌ها و پلک‌ها زودتر از سایر اجزای بدن، علائم پیری را نشان می‌دهند. به دلیل همین حساسیت، می‌توان گفت که تب استفاده از جراحی‌های زیبایی پلک چشم، چند سالی است که داغ‌ شده و متقاضیان این اعمال افزایش یافته است. ادامه خواندن “بهترین روش برای درمان افتادگی پلک”

با آزمایش خون اوتیسم کودک تشخیص داده می شود

 

 

  • متخصصان انگلیسی معتقدند در مطالعه‌شان رابطه‌ای بین اختلال اوتیسم و آسیب وارد شده به پروتئین‌ها در پلاسمای خون مشاهده شده است.

متخصصان تست خون و ادراری ارائه کردند که می‌تواند بیماری اوتیسم را در کودکان شناسایی کند.
گروهی از متخصصان انگلیسی با بیان اینکه این تست در نوع خود اولین است یادآورد شدند که می‌تواند به تشخیص سریع اختلال طیف اوتیسم در کودکان منجر شود و در نتیجه درمان مناسب زودتر آغاز شود. ادامه خواندن “با آزمایش خون اوتیسم کودک تشخیص داده می شود”

زوال عقل چگونه شروع می شود

 

  • دانشمند در خصوص علام دمانس الکلی گفت: طبیعتا نشانه های عصبی دیگری در بیمار مشاهده می شود. بیماران مبتلا حرکات معمول را شاید نتوانند انجام دهند و اجرا کنند یا احساس لرزش داشته باشند.

 

رضا دانشمند روانپزشک با بیان اینکه یکی از اختلالات عصب شناختی ناشی از مصرف الکل، دمانس الکلی و دیگری سندرومی به نام سکرساکوف است که علل مختلفی می تواند داشته باشد،گفت: علت به وجود آمدن این 2 پدیده، اتفاقاتی است که در ساختارهای شیمیایی مغز رخ می دهد که علت آن را می توانیم طبقه بندی کنیم؛ کمبود ویتامین ها، مواد غذایی و یا آسیب های کبدی و البته آسیب های فیزیکی جدی که می تواند زمینه ساز ابتلا به اختلالات شناختی عمده در بیماران الکلی باشد از آن جمله است. ادامه خواندن “زوال عقل چگونه شروع می شود”

عادت های اشتباهی که انسان را مریض می کنند

 

  • اگر زیاد ورزش کنید اما بقیه ی ساعات روز را تحرک ندارید، این شرایط هم می تواند بر میزان کلسترول، قند و فشار خون شما تأثیر گذار باشد. سعی کنید راه هایی پیدا کنید که در تمام روز تحرک داشته باشید.

 

۱- ترس از آمپول

هر بار که دچار التهاب شدید بدنی می شوید که می تواند ناشی از آنفولانزا باشد، از داروهای شیمیایی استفاده می کنید که به عروق خونی شما آسیب می زند و ممکن است در آینده باعث افزایش خطر  التهاب های بدنی ریشه داری مثل بیماری های قلبی شود. ادامه خواندن “عادت های اشتباهی که انسان را مریض می کنند”

مغز انسان از 25 سالگی شروع به پیر شدن می کند

 

  • در ابتدا براي بررسي هرگونه مشکل در دستگاه قلبي عروقي استفاده مي شده است و سپس در بررسي بيماري هاي متابوليک مورد استفاده قرار گرفته است.بررسي هاي محققان نشان داد پيري مغز حتي زودتر از سن 25 سالگي آغاز مي شود.

به نقل از پايگاه خبري يورک الرت، محققان علوم پزشکي در دانشگاه لانکستر LANCASTER UNIVERSITY در انگليس اعلام کردند روند پيري مغز، بسيار زودتر از آنچه که تاکنون تصور مي شده آغاز مي شود.

­محققان انگليسي با همکاري دانشمندان دانشگاه گدانسک در لهستان از روشي جديد براي بررسي مايع مغزي نخاعي استفاده کرده اند که در ابتدا براي بررسي هرگونه مشکل در دستگاه قلبي عروقي استفاده مي شده است و سپس در بررسي بيماري هاي متابوليک مورد استفاده قرار گرفته است.
بررسي هاي محققان نشان داد پيري مغز حتي زودتر از سن 25 سالگي آغاز مي شود.

 

برای ردیابی سلول های بنیادی اپلیکیشن ساخته شد

 

 

  • “موسسه ملی فناوری و استانداردها” (NIST) در آمریکا، تشخیص داد به یک فناوری نیاز است که بتواند هر سلول را از نزدیک و در یک دوره طولانی‌مدت بررسی و نظارت کند.

موسسه ملی فناوری و استانداردهای آمریکا، یک اپلیکیشن برای ردیابی سلوهای بنیادی ابداع کرده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از مدگجت، عمومی کردن درمان‌های سلول بنیادی، به تولید اصولی و استوار میلیاردها سلول و بررسی دقیق تولید آنها برای پیشگیری از اثرات جانبی ناخواسته، نیاز خواهد داشت. ادامه خواندن “برای ردیابی سلول های بنیادی اپلیکیشن ساخته شد”

ورزش کنیم تا قلب آسیب دیده نداشته باشیم

 

  • این محققان قلب، ۵۳ فرد بزرگسال ۴۵ تا ۶۴ ساله را که در ابتدای مطالعه فعالیتی نداشتند و بخش زیادی از روز خود را نشسته می‌گذراندند، کنترل کردند. تجربه زندگی کم تحرک یکی از علت‌های اصلی آسیب عضلات قلبی بود، که در نهایت می توانست منجر به بروز نارسایی‌های قلبی و عروقی شود.

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که پنج بار ورزش در هفته می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را در دوران میانسالی به میزان قابل توجهی کاهش دهد، حتی برای افرادی که در طول زندگی خود فعالیت ورزشی نداشته اند.

محققان دانشگاه تگزاس بیان می‌کنند که نتایج این آزمایش خارق العاده بوده و ورزش مداوم باید در شیوه زندگی افراد قرار بگیرد درست مانند مسواک زدن. ادامه خواندن “ورزش کنیم تا قلب آسیب دیده نداشته باشیم”

برای درمان اوتیسم چه کاری می توانیم کنیم

 

  • از زمانی که آگاهی عمومی در باره این اختلال شروع به افزایش کرد ( برای اولین بار دکتر لئو کانر در سال ۱۹۴۳ این بیماری را به صورت علمی توضیح داد ) ، بیشتر افراد حتی بعضی ازمتخصصین پزشکی و آموزشی هنوز درک درستی از نحوه تأ ثیر گذاری این اختلال بر افراد ندارند و از چگونگی برخورد و درمان این افراد دانش کافی ندارند

 

نشانه ها و درمان بیماری اوتیسم را توضیح دهید؟
خوشحالیم شما مخاطب ما هستید امیدواریم راهنمای خوبی در رابطه با این موضوع برای شما باشیم.
اوتیسم اختلال رشد ذهنی پیچیده ای می باشد که معمولا در ۳ سال اول زندگی شخص ممکن است بروز کند . به نظر می رسد که یک اختلال در سیستم عصبی که باعث عدم عملکرد صحیح مغز می شود در ایجاد این بیماری مؤثر می باشد . این اختلال در بیماران اُتیستیک باعث می شود که مغز نتواند در زمینه رفتارهای اجتماعی و مهارتهای ارتباطی به درستی عمل کند . کودکان و بزرگسالان اُتیستیک در زمینه ارتباط کلامی و غیر کلامی ‍، ادامه خواندن “برای درمان اوتیسم چه کاری می توانیم کنیم”

برای درمان بیماری گربه چه اقدامی کنیم

 

  • درمان دارویی برای بیماری گربه شامل: پیریمتامین‌، سولفادیازین‌ یا تری‌سولفاپیریمیدین‌ها به‌ مدت‌ ۴-۳ هفته‌ و اسید فولیک‌ برای‌ کاهش‌ عوارض‌ جانبی‌ پیریمتامین‌ غالباً تجویز می‌شوند. کورتیکواستروئیدها، در صورت‌ لزوم‌، برای‌ التهاب‌.

 

پس از قرار گرفتن در معرض بیماری گربه، عفونت باعث ایجاد یک بیماری خفیف می شود

 

بیماری گربه

بیماری گربه می تواند باعث آنسفالیت (التهاب مغز) و بیماری های عصبی شود. روش های زیادی برای انتقال بیماری گربه به انسان است که می توان یکی از روش ها را تماس مستقیم با حیوان آلوده دانست در ادامه شما را با انواع بیماری های گربه و روش های پیشگیری، راههای انتقال بیماری گربه و درمان بیماری گربه را شرح می دهیم.

توکسوپلاسموز چیست؟ ادامه خواندن “برای درمان بیماری گربه چه اقدامی کنیم”